Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ІСТОРИЧНИЙ КІНОЗАЛ ДІЄ!

У рамках проведення тижня гуманітарних та природничих дисциплін у коледжі викладачами історії Войналович Т.С., Мисюрою Т.В., Мосієнком О.В., Духнічем М.А. та Панченко В.С. з метою популяризації вітчизняного кіномистецтва та патріотичного виховання молоді було організовано показ художніх фільмів, що творчо відображали героїчні сторінки боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. До уваги студентів були запропоновані «Захар Беркут», «Козацькі байки», «Легенда Карпат», «Крути» та «Нескорений». Щоразу перед показом проводився усний журнал-лікбез щодо наукової характеристики історичного періоду, відображеного у кінокартині, а також наприкінці всі присутні могли взяти участь у вікторині чи квесті за мотивами фільму та залишити свій відгук. «Прем’єрні покази» пройшли успішно, а також сприяли національно-патріотичному, громадянському та естетичному вихованню здобувачів освітніх послуг, розширили їх кругозір й оптимізували підготовку до здачі ЗНО-ДПА.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.