Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Майстер-клас від провідних шеф-кухарів міста і України

08.02.2021р. в рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу викладачем М.Л. Світличною було організовано майстер-клас з організації виробництва ЗРГ відповідно сучасних вимог НАССР, який відвідали викладачі коледжу та студенти груп ВХП-10, ВХП-13, ВХП-14 спеціальності 181 «Харчові технології». Майстер-клас проводили провідні спеціалісти мережі ресторанів «Salad», випускники нашого навчального закладу Бєляк В.В. – бренд-шеф мережі ресторанів Salad, шеф-кухар BBQ пабу «Плезентвіль» та Бондарчук В.С. – головний технолог мережі ресторанів «Salad».

Метою заходу було посилення співпраці навчального закладу з підприємствами ресторанної галузі з метою реалізації ефективних механізмів партнерства у сфері підготовки молодших фахових бакалаврів, підвищення професійної майстерності викладачів, студентів з питань організації виробничого процесу відповідно до вимог НАССР. Захід відбувся на високому професійному рівні, під час якого запрошені фахівці звернули увагу студентів на важливості міждисциплінарних зв’язків, необхідності вивчення всіх дисциплін, які передбачені навчальним планом та ознайомили з новітніми технологіями та правилами роботи в галузі ресторанного господарства.

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.