Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Круглий стіл «Робота підприємств сфери гостинності в умовах карантину»

15 січня викладачами Піонтківською С.Л., Кондратенко Л.М. та Мосієнко О.В. був організований та проведений захід формату "Круглий стіл" в режимі відеоконференції з керівником ТА "Патріот" Дехтяренко С.С., що є власником туристичної агенції та закладів ресторанного господарства, на тему "Робота підприємств сфери гостинності в умовах карантину". Участь у конференції взяли заступник директора коледжу Кондратюк С.В., викладачі Ольшевська Л.Г., Плахотнюк І.М., Світлична М.Л., менеджер ТА "Патріот" Бондар Людмила, яка є випускницею нашого коледжу та студенти груп ТО-4, РО-5, МД-5 , ІДП-6.

Під час зустрічі учасники обговорили актуальні питання з організації праці, управління персоналом, організації туристичного та ресторанного бізнесу, маркетингу, реклами та логістики в умовах карантину. Також першим професійним досвідом поділилась студентка групи ТО-4 Вакуленко Ліза. Учасники і студенти, які були присутні на конференції, отримали безліч корисної інформації та дізнались багато цікавого. Організатори та учасники конференції висловили пропозиції щодо подальшого поглиблення та розширення співпраці із Дехтяренком С.С., що є одним із стейкхолдерів коледжу, який, в свою чергу, висловив побажання і готовність прийняти участь у майбутніх заходах.

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.