Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


З прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

Ось-ось відійде в історію 2020 рік. Рік, складний для усіх, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій. Рік, який змінив світ. Незважаючи на титанічні виклики сьогодення, єдність і професіоналізм зробили нас ще сильнішими! У році, що минає, ми перебували в особливих умовах праці. Цьогоріч ми всі разом, як ніколи, докладали значних зусиль заради забезпечення освітнього процесу.

Адміністрація ВСП "ЖТЕФК КНТЕУ" дякує всьому колективу та кожному її працівнику за натхненну, самовіддану працю. Щиро бажаємо кожному, щоб рік прийдешній став роком міцного здоров’я, роком радості й добра, людського щастя. Бажаємо, щоб 2021 рік приніс кожній родині добробут та достаток. Хай у ваших домівках панують любов, мир, затишок та взаєморозуміння. Нехай рік новий розкриває нові горизонти, надає нових сил та наснаги і стане Роком нового, світлого майбутнього!

Бережімо себе, своїх близьких, друзів та колег! Сьогодні ми особливо маємо стати підтримкою один одному, а взаємоповага та турбота дозволять з гідністю пройти шлях випробувань! З прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.