Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Підсумки майстер-класу з виготовлення цукрових квітів усіх сезонів

З 14 до 18 грудня 2020 року на базі ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж» КНТЕУ відбувся майстер-клас із виготовлення цукрових квітів усіх сезонів. Майстер-клас проводила чемпіонка Всесвітньої кулінарної олімпіади – 2020 (м. Штутґарт, Німеччина), аспірант кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Лариса Рибчук. Активну участь у заході взяли викладачі відділення ресторанного та туристичного бізнесу. Н.М. Блажиєвська, Л.М. Нагорна та І.А. Пилипчук отримали цінний практичний досвід, що неодмінно буде використаний під час підготовки фахового молодшого бакалавра зі спеціальності «Харчові технології» в нашому коледжі.

Разом із викладачами працювали студенти груп ВХП-12 та ВХП-14: Марта Опанащук, Ольга Рудюк, Дарина Раковська, Лілія Артеменко, Марія Брижук. Вони навчилися створювати елементи квіткових композицій із цукрової пасти. Для участі в майстер-класі до нашого коледжу також приїхали гості з різних куточків України: Колісниченко Тетяна Олександрівна (Київський національний університет технологій та дизайну, доцент кафедри економіки та сфери обслуговування), Сефіханова Катерина Анатоліївна (ВП Дніпровський факультет МіБ КУК, декан), Іжевська Орися Петрівна (Львівський державний університет фізичної культури, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу), Павловська Світлана Григорівна (м. Чернігів, ФОП) та Шпитко Людмила Степанівна (м. Броди, майстриня з цукрової флористики). Усі учасники отримали сертифікати про проходження майстер-класу, а також безцінний досвід від майстрів кулінарної справи та чудовий настрій.

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.