Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Відкрите бінарне заняття з теми "Епоха Просвітництва в математиці та світовій культурі"

11.12.2020 р. викладачами культурології Панченко В. С. та математики Мажидовою З. О. проведено відкрите бінарне заняття з теми "Епоха Просвітництва в математиці та світовій культурі " зі студентами ІІ курсу спеціальності Товарознавство та комерційна діяльність та Товарознавство та флористика. Під час заняття обговорено культорологічно-історичний аспект діяльності відомих математиків-просвітителів у поєднанні із практичними завданнями, які з одного боку ілюстрували суспільну значимість творчої спадщини вчених, а з іншої - допомогли закріпити математичні знання і навики з метою більш ефективної підготовки до ЗНО. При цьому студенти працювали в групах, виступали з мультимедійними презентаціями, виконували завдання у робочих зошитах, брали участь у проведенні тематичної вікторини. Незамінними помічниками викладачів та коучами на занятті були члени історичного гуртка "КЛІО" (Кер. Панченко В. С.) та "Юний математик" (кер. Мажидова З. О.). Вони здійснювали поточне консультування, оцінювання, готували питання вікторини та фрагменти інтелектуальних ігор, цікаві факти із життя вчених. Загалом заняття пройшло в атмосфері значного пізнавального інтересу, активності, дружньої взаємодії та мало вагоме освітнє значення.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.