Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін

26.02.2020 на базі коледжу відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Впровадження освітніх інновацій викладання з метою формування професійних компетентностей студентів економічних спеціальностей».

Із вступним словом звернувся директор коледжу Губарєв Г.Л., який привітав учасників учасників МО у стінах навчального закладу і ознайомив присутніх із історією створення коледжу, його досягненнями та напрацюваннями.

Відповідно до програми засідання розглядалися питання, пов’язані із впровадженням інноваційних методів навчання. Зокрема, фахівці Інституту педагогічної освіти поділилися своїм досвідом у сфері мобільно-орієнтованого навчання.

Запрошені учасники МО відвідали лекційне заняття на тему: «Країна в смартфоні», у якій розглядалася концепція взаємодії громадян із державними органами з використанням комп’ютерних програм. А інтерактивні відносини викладача і студентів демонструвалися на прикладі використання додатку Plickers.

Також було проведено фрагмент практичного заняття на тему: «Бізнес-проект: від мрії до реальності», де свою роботу представила призер Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів «Бізнес-трамплін» Тетерчук Олена. Формування професійних компетентностей студентів було продемонстровано на прикладі відкритого виховного заходу «Фахівець своєї справи», у якому взяли участь студенти економічних спеціальностей, які показали фаховий рівень своєї підготовки.

За результатами засідання голова обласного методичного об’єднання Вознюк В.Г. підвела підсумки та оцінила високий рівень підготовлених заходів та участь у них як викладачів, так і студентів.

Вдячні всім членам обласного методичного об’єднання за можливість обмінятися досвідом з метою виховання професійних фахівців економічних спеціальностей.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.