Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВИПУСК-2020

31 січня відбувся черговий випуск студентів денного та заочного відділення, які навчалися за спеціальностями «Туризм», «Харчові технології» та «Товарознавство та комерційна діяльність».

Із вітальним словом до студентів-випускників звернувся директор коледжу Губарєв Г.Л. Він побажав усім успіхів та натхнення в подальшій роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер, викладачів і наставників, які ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом. Також з напутнім словом до випускників звернулися класні керівники, зав.відділенням та батьки. Кращі студенти коледжу були нагороджені грамотами, а їх батькам оголошено подяки за зразкове виховання.

В святково прикрашеній глядацькій залі випускники, батьки та всі присутні насолоджувалися концертною програмою. Перед глядачами з музичними номерами виступили студенти коледжу та гості з продюсерського центру.

Бажаємо усім випускникам творчого натхнення та реалізації у сфері, яку вони обрали!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.