Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ-ТОВАРОЗНАВЦІВ НА ТОВ «ОРГАНІК МІЛК» ТА МУЗЕЙ ФАРФОРУ В М. БАРАНІВКА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛ.

8 листопада 2019 року в рамках проведення виїзного практичного семінару для студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» цикловою комісією товарознавства, комерційної діяльності та маркетингу» була організована екскурсія на ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка), яке є першим в Україні заводом з виробництва органічної молочної ,м’ясної та яєчної продукції з власної органічної сировини. Органічні параметри всіх ланок продуктово-виробничого ланцюга компанії підтверджено органічними сертифікатами європейського та вітчизняного зразка. Реалізація первинної стадії продуктового ланцюга, а саме – вирощування кормів та виробництво молочної і м’ясної сировини – знаходяться під контролем Інституту екологічного маркетингу (ІМО), Швейцарія.

Студенти та викладачі ознайомилися з сучасним фермерським комплексом європейського зразка та новітнім високотехнологічним виробництвом органічних продуктів найвищої якості продукції. Після екскурсії учасники семінару були запрошені продегустувати органічну продукцію.

Також з метою вивчення пам’яток культурної спадщини Житомирського краю студенти відвідали музей Баранівського фарфорового заводу, який діє з 1952 р. Баранівський фарфоровий завод — найстаріший в Україні представник порцелянової мануфактури, що випустив свою першу продукцію аж у 1802 році. Музей зберігає раритетні зразки посуду з порцеляни середини і кінця XIX ст., які проливають світло на високу культуру виробництва художніх порцелянових виробів. В експозиції даного музею є зразки продукції, вік яких перевищує сто років.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.