Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47   48   49 50 51 52

Брейн-ринг «Веселі мандри». В рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу cтуденти групи ТО-4 разом з викладачем Піонтківською С.Л. на годині культури провели брейн-ринг на тему:«Веселі мандри». Між собою змагалися студенти груп ТО-5 і ТО-6. Всі учасники отримали солодкі подарунки. Галерея – далі...

Cервіс-клас «Чотири сезони». В рамках декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу студенти групи РО-4 разом з викладачем Кондратенко Л.М. провели сервіс-клас «Чотири сезони». Студенти показали свою майстерність, креативність та гарний смак при тематичному оформленні столів. Галерея – далі...

Чемпіонат України зі скелелазіння. З 17 по 20 жовтня у місті Кременчуці Полтавської області відбувався серед студентів За команду міста Житомира виступали студенти Житомирського торговельно-економічного коледжу: Стьопкін Олександр (ТМС-6) - 11 місце в загальнокомандному заліку Бичкова Марина (ВХП-9) - 9 місце в загальнокомандному заліку – далі...

Міжнародний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Сhefs 4.0». 18-19 жовтня в ТЦ Метро відбувся , де у практичних змаганнях кулінарів взяли участь студенти групи ВХП під керівництвом викладачів-технологів. Завдяки невтомній праці, завзяттю та особистому таланту кожного були отримані наступні результати: І місце - Залевська Каролін – далі...

БЕСІДА ІЗ СТАРШОКЛАСНИКАМИ «ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ!». 17 жовтня 2019 р. викладачами Мисюрою Т.В. та Панченко В.С. на базі ЗОШ №21 із учнями 9-х та 11-х класів було проведено цикл профорієнтаційних бесід та тренінгів «Обери професію!». Присутні мали змогу ознайомитись із статистичними даними зайнятості населення та потребами ринку праці, пройшли тренінг щодо визначення здібностей у професії, а також були поінформовані про за – далі...

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ КУЛЬТУРОЛОГІЇ. У рамках вивчення курсу «культурології» викладачем Панченко В. С. було проведене виїзне практичне заняття на тему «Європейський живопис XV-XVIII ст.» із групою П-12 на базі картинної галереї Житомирського обласного краєзнавчого музею. Присутні прослухали пізнавальну промову екскурсовода, повторили та узагальнили власні теоретичні знання із тем «Мистецтво Відродження», «Європейські – далі...

День кар’єри в м. Андрушівка. 17 жовтня 2019 року в Андрушівському районному будинку культури відбувся профорієнтаційний захід із запрошенням учнів 9,10,11-х класів м. Андрушівка та Андрушівського району. Викладачі Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ прийняли активну участь у заході. Допомогли школярам усвідомити вибір майбутньої професії, сприяти професійному самовизначенню, донесли до загалу інфор – далі...

Перші кроки у професію. 17 жовтня, в рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу, студенти групи ВХП-12, під керівництвом викладача Пилипчук Ірини Анатоліївни, здійснили перші кроки у професію. Вони підготували виставку-продаж кулінарних страв та виробів, присвячену Міжнародному Дню кухаря. Страви були виконані на високому рівні і отримали багато схвальних – далі...

Творчий батл на кращу розробку товару серед студентів-маркетологів. 17 жовтня 2019 року в каб.№31 ЖТЕК КНТЕУ відбувся батл на кращу розробку товару серед студентів - маркетологів. Креативність задумів та інноваційні технологічні розробки товарів вразили всіх учасників та членів журі. Під час проведення заходу професійного спрямування в рамках святкування дня маркетолога, яке відбудеться 25 жовтня, студенти ще раз пе – далі...

Виробнича екскурсія на ЖМК. 15 жовтня 2019 року цикловою комісією «Підприємництва, торгівлі та маркетинг» було організовано та проведено виробничу екскурсію для студентів 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти відвідали ТОВ Житомирський м’ясокомбінат. Це сучасне виробниче підприємство, виступає одним з найпотужніших виробників широкого асортименту м`ясної продукції. ТОВ Жито – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47   48   49 50 51 52

© 2016, 2022, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.