Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber,telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23   24   25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Наші випускники знову з нами. Ми раді бачити наших випускників у стінах коледжу, які прийшли на настановчу сесію заочного відділення Вінницького торговельно – економічного інституту. Тепер ми продовжуємо підготовку професійних кадрів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Наші студенти суміщають навчання із практичною роботою по спеціальності. А це ще один крок до успіху на шляху професійної реалізації. Гал – далі...

Форум маркетологів. 27 жовтня в рамках заходів до дня маркетолога студентами і викладачами циклової комісії товарознавства, комерційної діяльності та маркетингу вже традиційно був проведений форум «Сучасні тенденції підприємництва та маркетингу». Маркетинг на сучасному етапі розглядається як ринкова філософія бізнесу, однак, з посиленням конкуренції, зміною поведінки та стилю життя споживача, змінюються і умови та м – далі...

БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ. Батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні підростаючого покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку. 24.10.2020 року відбулися традиційні батьківські збори. Із вступним словом до бат – далі...

Освітньо-інформаційний хаб. 22 жовтня 2020 року було проведено відкрите заняття гуртка з програмування у формі інформаційного хабу. В рамках заходу студенти мали можливість почути інформацію з приводу правильного вибору професії та умов вступу до ДУ "Житомирська політехніка" від к.е.н. Свінцицької О.М. Отримали корисні поради по створенню фотографії від викладача ЖДУ імені Івана Франка, к.п.н. Горобця С.М. Також при – далі...

«Microsoft Word – інструменти і лайфхаки». В рамках тижня циклової комісії інформаційно-математичних дисциплін було проведено тренінг для викладачів з метою підвищення комп'ютерної грамотності. Викладачі циклової комісії запланували провести низку тренінгів, а розпочали з офісних програм, а саме - MS Word. Учасники тренінгу розглянули основні технічні можливості функціонування програми, які дають можливість покращит – далі...

Відкрите практичне заняття. 21.10.20 року викладачем інформаційних дисциплін Мовчан І.В. було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни "Інтернет-технології в інформаційній діяльності" зі студентами третього курсу, що навчаються за освітньою програмою "Інформаційна діяльність підприємства". У ході заняття студенти систематизували набуті знання з дисципліни, покращили вміння використовувати хмарні технології – далі...

«BEST COOK ЖТЕК КНТЕУ-2020». 20 жовтня 2020 року з нагоди Всесвітнього Дня Кухаря і Кулінара в нашому коледжі відбувся другий етап кулінарного конкурсу ресторанних технологій серед студенів спеціальності «Харчові технології». За титул кращого кухаря змагалися 3 фіналісти відбіркового етапу конкурсу, в якому брали участь 16 учасників. Конкурсанти продемонстрували технологічний процес приго – далі...

ЩЕ ОДНА ПЕРЕМОГА. Вітаємо команду кухарів «Житичі» ЖТЕК КНТЕУ з перемогою у VI Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва в номінації «Креативність в приготуванні страви», який відбувся в м. Луцьк і проводився в он-лайн режимі. До складу команди входили студенти-технологи: Можаровський Дмитро (гр. ВХП-12), Фасоля Анна (гр. ВХП-10), Янович Владислав (гр.ВХП-10) та Смокорівський Євген (гр.ВХП-10) які отримали ві – далі...

ПАРТНЕРСТВО ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ. В рамках проведення практичного заняття з дисципліни «Технологія виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності» під керівництвом викладача Блажиєвської Н.М. було організовано екскурсію на підприємство ресторанного господарства «BBQ Pub Плезентвіль». Під час екскурсії студенти групи ВХП-8 мали можливість поглибити свої знання та удосконалити практичні на – далі...

"Мої перші вибори". Члени Юридичної клініки напередодні місцевих виборів провели лекцію для студентів групи ВХП-8. В межах зустрічі вони ознайомили майбутніх виборців з особливостями виборчого процесу в Україні та процедурою реалізації активного виборчого права. Було зроблено акцент саме на виборах до органів місцевого самоврядування – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23   24   25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

© 2016, 2022, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.