
Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"
вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович
НОВИНИ
Зустріч студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» (ОПП «Товарознавство в митній справі» зі стейкхолдером — ТМ «Рудь». У рамках співпраці з роботодавцями та стейкхолдерами освітнього процесу студенти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітніх програм «Товарознавство в митній справі» відвідали ПрАТ «Житомирський маслозавод» — підприємство, що працює під відомою торговою маркою «Рудь». Під ч – далі... | |
Курс "Живий менеджмент". Весна 2025 року для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво та торгівля» запам’ятається особливим досвідом – знайомством із живим, справжнім, практичним менеджментом. Курс «Живий менеджмент» від бізнес-тренера Григорія Хмельницького — це не просто 26 академічних години навчання. Це 13 інтерактивних зустрічей, на яких теорія оживала, а практика ставала реальністю. • З – далі... | |
ПАТРІОТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ. Національно-патріотичне виховання української молоді в часи російсько-української війни є надзвичайно важливим для формування свідомості та ідентичності молодого покоління. Це виховання сприяє зміцненню почуття гордості за свою країну та її історію. У часи війни молодь повинна усвідомлювати значення захисту своєї Батьківщини та цінностей, за які борються наші захисники. Патріотизм допомагає зг – далі... | |
Проходження навчальної практики студентами спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». У травні 2025 року здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» проходили навчальну практику на базі провідних підприємств м. Житомира — ТОВ «ТК Полісся-Продукт» та ТОВ «Епіцентр К». Під час практики здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з організацією торговельної діяльності, роботою з това – далі... | |
ВИЇЗНІ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ – ВАЖЛИВИЙ ЕТАП У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ. 30 квітня і 01 травня 2025 р. викладач мистецтва к.і.н. Панченко В.С. організувала і провела виїзні практичні заняття із групами першого курсу МН-3 і ФК-11 на базі художньої галереї Гнатюк Арт-Центр. Виїзні практичні заняття на базі музею є важливими для вивчення історії культури, оскільки вони забезпечують безпосередній контакт з експонатами та артефак – далі... | |
КРУГЛИЙ СТІЛ "УКРАЇНСЬКЕ ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ У ПЕРІОД ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (1939-1945 РР.)". Дослідницька та пошукова робота є критично важливими для підготовки юристів, оскільки вона формує навички аналізу та інтерпретації правових норм. Ці навички дозволяють юристам глибше розуміти законодавство та його застосування в практиці. В процесі дослідження студенти вчаться критично оцінювати інформацію, що є необхідним для – далі... | |
УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ У ОБЛАСНОМУ МЕТОДИЧНОМУ ОБ'ЄДНАННІ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН. 30 квітня 2025 р. викладачі гуманітарних дисциплін Циклової комісії доєднались до засідання Обласного об'днання викладачів соціально-гуманітарних дисциплін ЗФПО Житомирської області на тему: "інклюзія як шлях до гуманізації українського суспільства". Захід проводився дистанційно засобами Google meet на базі ВСП "Жи – далі... | |
ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ "STUDENT FEST 2025". Науково-дослідна робота є ключовим елементом у підготовці конкурентноздатного фахівця. Адже вона сприяє розвитку критичного мислення, що є необхідним для аналізу інформації та прийняття зважених рішень. Дослідження дозволяють студентам глибше зрозуміти предметну область, в якій вони спеціалізуються. Це знання є основою для подальшого професійного зростання. Н – далі... | |
Конкурс кулінарної майстерності «Master Chef ЖТЕФК - 2025». 23 квітня 2025 року в ЖТЕФК вирували кулінарні пристрасті — відбувся яскравий конкурс «Master Chef ЖТЕФК – 2025». Учасники змагались у мистецтві смаку, готуючи витончену холодну закуску та авторську страву з курятини, обов’язково використовуючи булгур, шпинат, селеру та моркву, а решта інгредієнтів перетворювали кожну тарілку на справжній шедевр креативу та – далі... | |
Міжнародний день англійської мови разом з Window on America Zhytomyr. Як ми святкували Міжнародний день англійської мови, який візначається 23 квітня? – Дивіться самі! Студенти групи МД-11 разом із викладачками Альоною Поліщук та Аліною Черниш завітали до Window on America Zhytomyr (на базі ЖОУНБ ім. Олега Ольжича). В рамках першого візиту студентів до центру — знайомство з ресурсами й можливостями. Студенти: ✔️ зна – далі... |
© 2016, 2025, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.