Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber,telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   18   19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Виїзний лекторій у головному управлінні статистики Житомирської області. 12 лютого студенти групи ТО-6 разом з викладачами Мосієнко О.В. та Піонтківською С.Л. відвідали Головне управління статистики Житомирської області для участі у виїзному лекторії на тему "Статистика туризму". Студенти мали можливість ознайомитися з методиками збору та обробки даних в туризмі, отримали знання щодо роботи зі статистичними показник – далі...

Заходи до Дня закоханих. Напередодні Дня закоханих у коледжі відбулися різноматні заходи, присвячені почуттю, яке спонукає робити великі справи, йти до мети, ставати кращими, перемагати, долати вершини і просто бути людиною! У цей день у навчальному закладі панувала романтична атмосфера, різні заходи були проведені студентами та для студентів. Зокрема, відповідальними групами ТКД-36, ТКФ-3, ІДП-8, МД-6 та їх керівни – далі...

Співпраця навчального закладу та стейкхолдерів: інноваційні шляхи розвитку соціального партнерства. Цикловою комісією технології та організації ресторанного і туристичного бізнесу 9.02.2021 була організована та проведена конференція у форматі круглого столу. Метою заходу було: налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами задля розроблення спільної стратегії щодо удосконалення змісту освітньо-професійних та робочи – далі...

Майстер-клас від провідних шеф-кухарів міста і України. 08.02.2021р. в рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу викладачем М.Л. Світличною було організовано майстер-клас з організації виробництва ЗРГ відповідно сучасних вимог НАССР, який відвідали викладачі коледжу та студенти груп ВХП-10, ВХП-13, ВХП-14 спеціальності 181 «Харчові технології». Майстер-кл – далі...

СТОП БУЛІНГ. "Протидія булінгу в освітньому просторі" актуальна та вкрай важлива тема. Представники Юридичної клініки з психологом коледжу провели виховний захід у групі ВХП - 14 (класний керівник Нагорна Л.М.) та нагадали студентам про принципи відповідального та толерантного спілкування – далі...

Попередження та протидія булінгу в освітньому процесі. Яка кримінальна та адміністративна відповідальність за вчинення булінгу? Ознаки булінгу та алгоритм дій, якщо ви стали жертвою булінгу. Як захистити дитину від цькування ? Як захиститися викладачу? Які існують механізми захисту? Про все це розповіла заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області – далі...

Туристична виставка «Туризм у світі». 8 лютого, в рамках заходів декади циклової комісії технології та організації ресторанного і туристичного бізнесу в коледжі проводилася туристична виставка яку підготували студенти групи ТО-6 під керівництвом викладача Піонтківської С.Л. на тему «Туризм в світі». Під час підготовки виставки студенти зробили свої перші кроки у майбутню професію. Основний текст абзацу. Підзаголовок – далі...

Святкування Міжнародного Дня бармена. 5.02.2021р. студентами гр. РО-5, РО-6 та РО-7 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом викладачів Кондратенко Л.М. та Пилипчук І.А. було проведено святковий захід до Міжнародного Дня бармена, який щороку відзначається 6 лютого. В рамках даного свята студенти гр.. РО-5 приготували та презентували широкий асортимент коктейлів, якими пригощали гостей заходу. Студ – далі...

Співпраця зі стейкхолдерами в процесі вивчення дисципліни «Технологія і організація туристичного обслуговування» студентами спеціальності «Туризм». 02.02.2021р. викладачем Кондратенко Л.М. було проведено практичне заняття зі студентами ІІІ-го курсу групи ТО-5 на тему «Інформаційні технології в діяльності туристичних підприємств». Мета заняття - робота з системою пошуку та бронювання турів IT-tour, удосконалення нави – далі...

ЗИМОВИЙ ВИПУСК-2021. 29 січня в коледжі відбулися урочистості, присвячені черговому випуску молодших спеціалістів. Цей день надовго залишиться в пам’яті випускників спеціальностей "Виробництво харчової продукції", "Туристичне обслуговування" та "Товарознавство та комерційна діяльність". Після звучання Державного гімну України, директор коледжу Губарєв Г.Л. щиро привітав випускників із щасливою подією в їхньому житті – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   18   19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

© 2016, 2022, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.