Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ

З метою утвердження пріоритетів Alma mater, збереження наступності та обміну професійним досвідом, традиціями, дружніми і діловими стосунками між поколіннями випускників 15 червня 2019 року у коледжі гостинно зустрічали випускників минулих років.

Програма зустрічі була насиченою. У фойє навчального корпусу було організовано реєстрацію та святкову фотозону для випускників. На них також чекали книга спогадів та побажань, а технологи (група ВХП-10 на чолі з класним керівником Блажиєвською Н.М.) пригощали випускників смаколиками.

Урочиста частина, яка відбувалася в актовій залі коледжу, розпочалася з вітального слова директора коледжу Губарєва Г.Л., який привітав випускників у стінах рідної Almа mater, побажавши всім присутнім теплих і приємних вражень від зустрічі.

Упродовж зустрічі випускники згадували з посмішкою на вустах свої студентські будні та свята. Когорту позитивних емоцій випускникам подарував «блукаючий мікрофон», який застосували ведучі безпосередньо в глядацькій залі. Цікавими були питання та відповіді на них: «О котрій годині розпочинались заняття?», «Які викладачі найбільше запам’яталися?», «Які популярні пісні виконували студенти під гітару в гуртожитках і парках?»…Хвилиною мовчання випускники вшанували пам’ять наставників і випускників, які відійшли у вічність.

Яскраві миті зустрічі з випускниками були зафіксовані на світлинах. Стіни ж рідної Аlma mater завжди радо зустрічатимуть вас, випускники! До нових зустрічей!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.