Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ДЕНЬ СМІХУ

02 квітня 2019 року в коледжі відбувся святковий концерт, присвячений Дню сміху. День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі можуть забути про свою повсякденну серйозність і від душі пожартувати і посміятися над оточуючими, а що найголовніше – над собою. Одними лише жартами на концерті не обійшлось. На глядачів чекали вишукані танцювальні постанови, гарний вокал та приємний сюрприз - гра «Хто зверху?» (відповідальні групи ВХП-6, ВХП-7, РО-5 та класні керівники Зінченко Г.В. та Шумовська І.О.). Також на святі були підведені підсумки конкурсів на кращу тематичну стіннівку та фото. Переможці нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Викладачі коледжу нагороджені грамотами та медалями у різних комічних номінаціях.

Вітаємо ще раз із Днем сміху, і пам’ятайте, що головне в цей день – посміятися над самим собою, адже це вміння – найцінніше. Посміхайтеся частіше!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.